Ostukorvi

Tooted nüüd saadaval

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Kokku: €0

Otsida tooteid

  • Kirjeldus
  • Kommentaare toode
  • Täiendav info

Bullet Punkte:

1. Peen Materjal: Tõsta oma Halloweeni dekoratsioonid, nende Pikaajaline Nõid Jalad.Valmistatud turvaline ja vastupidav vaht ja kangast materjale, need jalad saab kasutada aastast aastasse.Suurusega 47*13.5 cm/18.5*5.31 aastal, nad on kerge, lihtne säilitada, ja see ei põhjusta mingit kahju, et lapsed või lemmikloomad.

2. Peen Meisterdatud: Koos delikaatne töö, need Halloween nõid jalad on tõesti hästi tehtud ja kiidelda keerukas disain.Nad vastupanu deformatsioon ja on mugav katsuda, ergas välimus, mis ei fade aja jooksul.Plus, nad on täiesti ohutu igas vanuses!

3. Muljetavaldav Decor: Luua pilkupüüdev õhkkond need moodsad Halloween witch jalad.Kaunistatud trendikas triibuline säärised ja stiilne nõid saapad, nad lisavad unikaalse atmosfääri ja too ruumi elu.Need rekvisiidid on ideaalne tõstame tont tegur ja kindlasti muljet kõik.

4. Õudne Decor: Need võltsitud nõid jalad on jube ja armas Halloween decor, et lisada õudne atmosfäär Halloween stseen.Nad on Halloween elementide disain klassikaline värvid ja mustrid.

5. Eri Kohtades: Lisa õudne puudutada oma Halloween decor need nõid jalad.Ideaalne kasutamiseks nii sise-ja välistingimustes, nad ligunema ruumi või õue pidulik vibe.Ideaalne muru, patios või magamistuba, ja pingutuseta häälestada.

Kirjeldus:

Saada oma Halloweeni kaunistused mängu nende klassikaline nõid jalad!Kerge ja ohutu, need kaunistused on ideaalne meetrit ja annab unikaalse atmosfääri oma Halloween tähistamine.Saada valmis tont oma naabreid!

Spetsifikatsioon: 1. Nimi: Halloween Witch Jalad

2. Materjal: Vaht + kangast

3. Mõõdud: 47*13.5 cm/18.5*5.31 aastal (ligik.)

4. Kaal: 110g (ligik.)

Pakkeleht: 2 * Halloween Witch Jalad + 2 * panused

Märkused:

1. Kuna valgustuse mõju ja kaamera nurgad, võib esineda värvi erinevusi toote, palun mõista.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, seal võib viga toote suurus.

Kliendi Ülevaated

Põhineb 0 Arvustused
Kirjutada ülevaade

Lisa läbivaatamine

Lähemalt

  • Muster - Tahke Värv
  • Mudeli Number - Nõid Jalad Panused
  • Sündmus - Halloween
  • Materjal - PUUVILL
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Elektrooniline - No

Võite ka nagu

  • omadused: 1. peamine materjal istutamine kott, tunda on ilmne, suurepärase tulemuse ja rikas elastsuse ja ei ole lihtne olla hajutatud, olles väga sobiv baasi taimed.lisaks tundsin, naudib suhteliselt hea isolatsioon tulemuslikkuse ja saab kasutada kui soojustatud materjali, et hoida temperatuuri, et taimede toitumine baasi nõuab. 2. kasutusiga: 3-5 aastat 3. saab riputada seinale kaunistada hoov, sise-ja nii edasi 4.

Vertikaalne Kasvada Kotid Seina Külge Rippuma Lillepotid Suure Mahutavusega Mittekootud Kangast Lille Istutamise Konteineri Aia Tooted

€11.58 €23.17
Lisa ostukorvi
  • aed tuul vurr dünaamiline 3d lotus tuuleveski 360 kraadi pööratav väljas tuuleveski puhul, rõdu, varikatused siseõued, aiad, puud omadused: 1. uuendatud kaitse valem.metalli pinnale on rooste ja fade-vastupidavad katted anda väljas tsüklon kauakestev sära. 2. kaks rootorit pöörlema vastupidises suunas ja pöörata 360 kraadi.särava päikesepaiste, dünaamiline metallist aed vurr toob värvi ja aktiivsust oma kodu. 3.

Aed Tuul Vurr Dünaamiline 3D Lotus Tuuleveski 360 Kraadi Pööratav Väljas Tuuleveski Puhul, Rõdu, Varikatused Siseõued, Aiad, Puud

€8.96 €22.39
Lisa ostukorvi
  • nimi: simulatsioon väike seina riputamise mõõdud: üldpikkus 90cm, umbes 142 lehed, kokku 9 kahvlid, 9 kahvlid: pikk 2 + 3 keskmise + 4 lühike, juur, valmistatud traadist, tasuta laiali stiil: vt järgnev tabel üksikasju kaal: umbes 40g ühe filiaal lehe suurus: läbimõõt on 3-5cm kasutada stseen: rõdu, sõimamine, trepid jne.pakett sisaldab: 1 x võltsitud rippuvad taimed

Kunstlik Taimed Viinapuude Seina Riputamise Simulatsiooni Pugeja Seina Riputamise Sise-Roheline Taim Seina Kaunistamiseks Võltsitud Lill Rotangist Taime

€1.58 €3.37
Lisa ostukorvi
  • 100% täiesti uus ja kvaliteetne.hea vahend muudab toidu ohutult.lihtne kasutada, kanda ja diy.köök tööriistad on ideaalne igapäevaseks elu värv: läbipaistev värv materjal:uus materjal mõõdud:10*10cm pakendi sisu: 200 * biskviit kilekotti ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.märkus: valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

200Pcs Jäätunud Armas Dot plastpakendid Candy Biskviit Seebi Pakend Kott Kook Pakendi isekleepuvad Proovi Kingitus Kott

€6.74 €12.04
Lisa ostukorvi
  • tähistame pühade stiilis meie merry christmas banner.featuring klassikaline jõulud elemendid ja valmistatud kvaliteetsest materjalist suurepärase töö, see bänner on täiuslik jõulud kaunistus teie koju.kui kaelapaela kinnitamine disain muudab selle kergesti üles riputada ja lisa pidulik touch ruumi. kirjeldus: toote nimetus: jõulud couplets toote materjal: polüester toote mõõdud: (ligik.)30*180cm/11.81*70.87

Jõulud Bännerid Ukse Taustal Plakatid Seina Decor Pähklipureja Lipu Banner Christmas Banner Ukse Jõulud Banner

€51.99 €103.99
Lisa ostukorvi
  • kaunista oma hoov puhkus koos meie kristuse stseen väljas!meie anti-rooste konstruktsioon tagab vastupidavuse ja lihtne operatsioon muudab ideaalne kedagi.tähistame hooaja ilus viis või kingitus see, et oma lähedastega uue aasta kingitus. tehnilised andmed: toote nimetus: väljas kristuse stseene materjal: 2d akrüül värv: punane toote suurus: umbes 30x22.3x0.3cm/11.81x8.78x0.12in toote kaal:

Väljas Kristuse Jõulud Väljas Kristuse Siluett Osaluse Punane Mall Tahke Arclic Aed Väljas Hoov

€64.74 €129.49
Lisa ostukorvi